Necesar de grădiniță – mic ghid pentru noul început de an școlar
Necesar de grădiniță – mic ghid pentru noul început de an școlar

Necesar de grădiniță – mic ghid pentru noul început de an școlar

Fie că ești obișnuit să faci cumpărăturile pentru grădiniță an de an sau e prima dată când iei contact cu pregătirile dinaintea începerii acesteia, noi împreună cu prietenii noștri de la Diverta îți oferim un mic ghid care să te ajute. Astfel, pentru grădiniță, copilul tău are nevoie de:

– Un ghiozdănel în care să își pună hainele de schimb, unde este bine să optezi pentru două schimburi. Pentru fete poți alege ghiozdanul iepuraș, iar pentru băieți ghiozdanul zebră sau le poți inversa în funcție de preferințele tale și ale celui mic.

– Un penar simpatic și încăpător, pentru fete penarul pisică sau pentru băieți penarul balenă.

– Carioci, creioane și vopseluri super-lavabile pentru dezvoltarea imaginației precum: cariocile cu 10 bucăți și creioanele colorate cu 24 de bucăți sau acuarelele pentru degete cu aloe vera alături de cele clasice în set de 12.

– Un caiet de desen pentru exersarea motricității fine cu 24 de file.

– O serie de obiecte de art&craft precum hârtia colorată pentru opere de artă, cea creponată pentru lucrări ingenioase, glasată cu un strop de culoare și, nu în ultimul rând, plastilina, favorita copiilor. Nu uitați nici de nelipsita foarfecă ce dezvoltă dexteritatea.

– Iar pentru acasă, cel mic s-ar distra cu diverse hobby crafturi cu bile din lemn sau cu bețișoarele și sclipiciul setului creativ.

– Puzzle-urile sunt întotdeauna un exercițiu bun de logică cu ajutorul dinozaurilor.

– Jocurile cu cartonașe pentru dezvoltarea limbajului și exersarea emoțiilor sunt frumoase descoperite împreună și educative. când sunt jucate în familie.

– Poți cumpăra și cărți audio cu sunete de animăluțe, cu personajele îndrăgite sau cu povești foarte cunoscute

– Pentru un somn odihnitor cărțile cu povești de noapte bună de mituri și legende sau cărțile cu personaje curajoase sunt o opțiune potrivită.

 

Orice ai alege, nu uita să consulți și copilul. În acel fel, vă distrați împreună și el învață de mic responsabilitatea.

 

Vă urăm cumpărături plăcute!