Auditiile IOANID Talent Show prin ochii organizatorilor!
Auditiile IOANID Talent Show prin ochii organizatorilor!

Auditiile IOANID Talent Show prin ochii organizatorilor!

Prima ediție IOANID Talent Show a apărut la propunerea Consiliului Elevilor, având ca scop principal întărirea comunităţii IOANID şi celebrarea talentelor diverse. Elevii din Consilul elevilor s-au implicat activ în desfăşurarea proiectului, dând dovadă de spirit de echipă şi cooperare, parerea lor despre eveniment fiind urmatoarea:

„Pentru mine proiectul “IOANID Talent Show” a avut ca scop crearea unor legături strânse în comunitatea noastră, astfel încât am ajuns să cunosc mai bine atât copiii talentaţi care au participat cât şi colegii mei din consiliu. Poate că nu se vede, însă printre toate râsetele şi glumele, în şedintele noastre intră multă creativitate şi seriozitate din care ies în cele din urmă evenimente speciale ca acesta. Astfel închei cu un gând de recunoştinţă că am avut şansa să descopăr talentele şcolii noastre în cadrul unui proiect deosebit.” Sara Vasluianu

„Mi-a făcut mare plăcere să fac parte din acest proiect, atât ca jurat, cât şi ca organizator. Toate numerele pe care le-am văzut au fost bune şi interesante în felul lor şi chiar mi-a fost greu să ofer anumite note având în vedere cât de bine s-au pregătit copiii. S-a văzut că au muncit foarte mult pentru a-şi construe momentele prezentate şi de abia aştept să văd ce vor pregăti pentru etapa următoare. Din primele zile de când am trecut pe la clase să anunţ copiii de Talent Show, au părut foarte entuziasmaţi şi mi-a făcut plăcere să le satisfac curiozităţile, să le pun întrebări pentru a afla mai multe lucruri despre ei şi, în general, să mă ocup de organizarea acestui spectacol.
Cosider că aceste evenimente ar trebui încurajate, deoarece în şcoală sunt o mulţime de copii talentaţi pe care nu avusesem ocazia să-i cunosc până la Talent Show. Şi ei şi-au exersat mai multe abilităţi, precum puterea de concentrare, memoria şi stăpânirea emoţiilor şi, cel mai important, s-au simţit bine şi s-au bucurat de acest eveniment la fel de mult ca noi.” 
 Utza Băicoianu Bianca

Asteptam cu nerabdare Gala spectacolului, in cadrul careia cei 17 finalisti se vor intrece pentru castigarea Marelui TROFEU! Mult Succes tuturor!