Testimoniale scoala

Education must not simply teach work - it must teach Life.

Image is not available
Image is not available

Anatole France

Testimoniale
Slider
Dana, parinte Alexia si Mihai

Familia IOANID

O intamplare (fericita) ne-a adus in familia IOANID. Am inceput timid, cu gandul ca daca Alexia nu se integreaza in clasa a cincea, in anul urmator ne mutam. Au trecut de atunci trei ani si nu am mai pleca deloc. Intre timp, a intrat si mezinul Mihai in echipa, asa ca vom mai ramane pe aici inca trei ani. Mereu barometrul meu a fost reactia copiilor. Daca le-a placut, mi-a placut. Asa ca, atunci cand copiii nu vor sa lipseasca sub nicio forma de la scoala si cand spun ca sunt fericiti la IOANID, e clar ca alegerea a fost cea buna! Cel mai mare punctaj il primeste IOANID la faptul ca i-a determinat pe ambii copii sa citeasca. Mult, de placere atat ,in romana, cat si in engleza. Cred ca farmecul vine de la oamenii de aici, care ii iubesc pe copii si pe care, copiii mei, la randul lor, ii adora! E amuzant sa ii vezi, la sfarsitul anului scolar, cum se chinuie sa faca alegerea pentru “profesorul anului”. Chiar ne place si cred eu ca se vede!

IOANID este locul unde îl las fără emoţii pe băiatul meu, Tudor. IOANID înseamnă personal dedicat şi profesionist, cursuri diverse, comunicarea educatori-parinţi foarte bună şi spaţii generoase şi perfect dotate. Sunt plăcut impresionată de dăruirea, atenţia şi preocuparea pentru nevoile şi personalitatea fiecărui copil în parte. Felicitări şi ţineţi-o tot aşa!

Pentru noi, conceptul IOANID inseamna siguranta si un grup de profesori alesi cu o deosebita grija, oameni care au contribuit decisiv la dezvoltarea lui Matei.  Au fost 6 ani in care baiatul nostru s-a transformat dintr-un copil timid si retras intr-un baiat sigur pe valorile lui, cu opinii puternice si cu capacitatea de a-si aduna toate fortele pentru a-si implini visele.

IOANID a fost si este:

  • Locul unde am putut sa ne lasam copilul dimineata la gradinita fara a plange disperat, dupa mai bine de doi ani in care facuse asta zilnic in alte gradinite;
  • Locul in care baiatul nostru a descoperit muzica alaturi de profesori minunati si sa inregistreze succese care i-au construit increderea in sine. El stie astazi ca a fost ales din 160 de copii sa fie Kurt din Sunetul Muzicii la Opera Comica si nu va uita niciodata aplauzele si bucuria la care a contribuit prin munca lui;
  • Un loc in care consistenta si continuitatea m-au uimit din primul moment. M-a impresionat “predarea/transferul” de la doamna educatoare de la gradinita catre doamna invatatoare;
  • Consider ca Matei a capatat o educatie rotunda. D-na invatatoare si-a pregatit programa in armonie cu profesoara de limba engleza; cunostintele acumulate au fost coplementare in jurul subiectelor predate in timpul diverselor ore;
  • Cele 12 ore de limba engleza pe saptamana, completate de obligativitatea de a citi si conspecta in limba engleza in fiecare seara, i-au construit nu numai un vocabular foarte bogat, dar si naturaletea de a gandi si a se exprima in limba engleza;
  • Programul PYP cu timpul de reflectie de la finalul saptamanii i-au creat disciplina de a analiza ceea ce se intampla in jurul lui si de a-si constientiza trairile.

Caldura, profesionalismul si daruirea dascalilor pe care IOANID i-a scos in calea baiatului nostru au facut minuni. Teacher Alina, Teacher Daisy, Miss Ana si Miss Ruth, precum si toti ceilalti profesori, vor fi intotdeauna niste repere, niste puncte de sprijin si amintiri frumoase pentru Matei.

Alexandra, parinte Andrei si Sofia

IOANID, a doua casa

Imi doresc ca, pentru ambii mei copii, scoala sa aiba o semnificatie mai profunda, sa inunde granitele betonate ale unei institutii si sa se intrepatrunda cu amintiri plăcute. IOANID este a doua casa, iar profesorii si colegii ne sunt deja ca o familie. IOANID reprezinta mai mult decat invatat si desavarsirea unor cunostinte, este, daca vreti, terenul de joaca martor tuturor jocurilor, al decoperirii si al cunoasterii. Simt ca este cea mai buna opțiune pentru copiii mei si ca, pe viitor, toti cei care pasesc de pe treptele acestei instituții vor fi însoțiți de elanuri mărețe, nefiindu-le alterata personalitatea.

Simona, parinte Matei, Vladimir și Filip

IOANID, a doua casa

In urma cu 2 ani, am ales IOANID pentru cei trei copii ai mei, Matei, Vladimir și Filip, care învățau la o alta instituție privată. După vizitarea mai multor scoli private, am stiut ca IOANID este ceea ce îmi doresc pentru ei. IOANID este mai mult decât o școala, este o comunitate in care copiii vin cu drag, asta pentru ca se simt iubiți și înțeleși. Importante pentru mine, ca părinte, sunt și rezultatele academice obținute de elevi la evaluări și concursuri. Consider ca aceste rezultate reflecta potențialul și efortul celor mici, dar și dăruirea și profesionalismul cadrelor didactice. Simt ca am făcut cea mai buna alegere pentru viitorul copiilor mei.

Noi, familia cu gemeni simpatici Maria si David, am gasit la IOANID o casa si o familie, o scoala si educatori. In urma cu 7 ani , intr-o zi insorita de martie, cand paseam pragul gradinitei IOANID, cu mare timiditate si grija excesiva fata de copiii nostri, ne-am intalnit cu un om de suflet, o mama determinata si care ne-a deschis portile cu zambet si cu bratele deschise si cu multa deschidere la “nevoile” inceperii unei noi etape a educatiei strengarilor nostri. Ne-a deschis portile Anca Biris, care ne-a sugerat sa incercam sa lasam copiii in colectivitate chiar din acel moment, desi noi intentionam sa pornim pasii catre gradinita din septembrie.

Am decis imediat sa pasim in casa IOANID si consider ca a fost cea mai buna alegere pentru copiii nostri, pentru familia noastra.

Gradinita a insemnat pentru noi o etapa minunata, de educatie cu bucurie, cu metode speciale, profesioniste. Anii au trecut, iar pasii strengarilor au pasit in Scoala IOANID, unde am avut bucuria sa fim in aceeasi clasa cu colegii de la gradinita si sa avem o echipa de profesori dedicati si implicati in educatie.

Ne bucuram ca avem privilegiul de a o avea la clasa pe Teacher Florentina Bogdan – profesor coordonator – un dascal de exceptie care impune disciplina, munca , seriozitate, iar reactia copiilor este aceea de se autodepasi pe zi ce trece cu bucurie si determinare, cu dorinta de a citi, de a rezolva diverse ‘probleme’, de a descoperi in fiecare zi lucruri si informatii noi.

Cuvintele  nu pot cuprinde tot ceea ce simtim si gandim, dar,  in esenta, ce inseamna IOANID pentru noi? Este locul special in care se construiesc oameni, caractere cu disciplina si profesionalism, cu bucurie si fermitate, este locul in care familia de acasa se completeaza cu familia IOANID.

YOU & ME?
It all starts with a Date
Pregatire suplimentare pentru
examenul de Evaluare Nationala
Elevii claselor a VIII-a beneficiaza in fiecare an de un orar saptamanal personalizat, special gandit de catre profesorii nostri, program care cuprinde, in principal, pregatire intensiva pentru disciplinele de examen. Activitatile la limba si literatura romana si matematica se desfasoara, in paralel, sub coordonarea profesorilor de la clasa, in colaborare cu profesori de liceu, cu experienta in elaborarea testelor de evaluare. De asemenea, elevilor li se ofera zilnic mai mult timp pentru studiu individual si odihna, asgurandu-ne, astfel, de succesul acestora la examenele nationale.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Centrul de Excelenta IOANID
Profesorii IOANID scriu o noua poveste despre succes si rezultate, in cadrul noului nostru proiect de modelare intelectuala la un nivel inalt – CENTRUL DE EXCELENTA IOANID. Activitatea centrului va oferi elevilor nostri sansa de a se pregati la un nivel superior la disciplinele de studiu la care exceleaza: Limba Romana si/sau Matematica, alaturi de echipa de cadre didactice IOANID conform unei planificari intocmite special.
Image is not available
YOU & ME?
It all starts with a Date
Program international
de predare
In Scoala Gimnaziala IOANID este implementat Programul Anilor Primari, un program educational international furnizat de Bacalaureatul International (IB – International Baccalaureate). Programul presupune un curriculum international, venit in completarea curriculum-ului national. Studiata in cadrul acestui program, limba engleza este considerata limba de studiu, nu limba secundara. PYP-ul are la baza teoria constructivista asupra invatarii, care se traduce in practica prin demersuri educationale bazate pe invatarea prin descoperire, experimentare, adresarea de intrebari si rezolvarea de probleme. Elevii au un rol activ, propriile interese si nevoi fiind punctul de pornire in elaborarea activitatilor de invatare. Lucrul in echipe si diferentierea motiveaza si inlesnesc progresul fiecarui copil.
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider