Rezultatele celor mai importante examene: Bacalaureatul & Evaluarea Nationala
Rezultatele celor mai importante examene: Bacalaureatul & Evaluarea Nationala

Rezultatele celor mai importante examene: Bacalaureatul & Evaluarea Nationala

Examenul de Bacalaureat 

….a inceput pe 6 iunie cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana. Probele orale au continuat cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna, evaluarea competentelor digitale si evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala. Probele scrise au inceput pe data de 20 iunie 2022 si s-au incheiat pe 23 iunie 2022.

Emotiile absolventilor si profesorilor nostri au incetat pana la aflarea rezultatelor ale examenului de Bacalaureat  pe data de 27 iunie. Prima noastra generatie de liceeni a obtinut note exceptionale si suntem mandri de ea. Dragii nostri elevi vor ramane notati in catalogul inimilor noastre pentru totdeauna. Felicitari lor și profesorilor care i-au indrumat.

Acum, se pot pregati pentru urmatorul pas si le dorim succes!

Examenele Evaluarii Nationale

….sunt primele examene importante sustinute de elevii ciclului gimnazial si drept urmare, emotiile sunt intense atat pentru ei, parinti, cat si pentru profesori. Rezultatele Evaluarii Nationale 2022 au fost afisate pe 23 iunie si ne-au facut mandri de elevii nostri. Ii felicitam pe absolventii nostri si nu in ultimul rand, pe profesorii care i-au indrumat.

In traseul lor plin de emotii, sacrificii si eforturi au ajuns la destinatia mult asteptata: etapa vietii de licean.