#ParintiiRecomanda: Musicalul Sunetul Muzicii
#ParintiiRecomanda: Musicalul Sunetul Muzicii

#ParintiiRecomanda: Musicalul Sunetul Muzicii

Pentru ca tuturor prietenilor si cunoscutilor le recomand ca macar o data pe luna intreaga familie sa mearga la un spectacol, la teatru sau la Opera, vin cu o recomandare luna aceasta pentru intreaga comunitate IOANID: Musicalul ”Sunetul muzicii”.

Spectacolul are loc în perioada 14-29 ianuarie 2023 la Opera Comica pentru Copii si cu siguranta te vei indragosti iremediabil de el si il vei purta mereu in suflet. ”Sunetul Muzicii” ne prezinta povestea de dragoste dintre severul Căpitan Georg von Trapp și guvernanta celor șapte copii ai săi, Maria.

Cu o distributie extraordinara, intr-un decor absolut minunat si cu zeci de costume superbe atent realizate pana la cel mai mic detaliu, regizorul Razvan Mazilu pune in scena intr-un mod cu totul deosebit acest musical atat de iubit de toti ce il vad. Alexandra Bârliba, Filip Munteanu, Matei Hotaranu sunt elevi la gimnaziul IOANID si interpreteaza rolurile: Brigitta, Kurt si respectiv Friedrich.

Participarea extraordinara a orchestrei, corului si baletului Operei Comice pentru Copii face si mai spectaculos acest spectacol.

Fara doar si poate este ,,must-see”-ul sezonului!

Un articol de Andreea Munteanu