IOANID inițiază „10 Secunde pentru Mama” – un apel la recunoștință față de mame
IOANID inițiază „10 Secunde pentru Mama” – un apel la recunoștință față de mame

IOANID inițiază „10 Secunde pentru Mama” – un apel la recunoștință față de mame

Într-o lume în care timpul petrecut alături de cei dragi devine tot mai prețios, IOANID – Grădiniță, Școală & Liceu Internațional lansează campania “10 secunde pentru mama”, care se desfășoară în perioada 1-8 martie. Această inițiativă de sensibilizare urmărește să stimuleze exprimarea sentimentelor de apreciere și recunoștință față de mame, într-un moment în care comunicarea afectivă pare să fie în declin.

Studiille arată o frecvență alarmant de redusă a apelurilor telefonice către mame, adesea fiind vorba doar de un singur apel pe lună. Această campanie vine ca un răspuns la nevoia  de a reînvia conexiunile emoționale dintre copii și mame. Deși doar 60% dintre adulți își vizitează lunar părinții, „10 secunde pentru mama” încurajează comunitatea IOANID să depășească barierele distanței și ale rutinei zilnice prin gesturi simple, dar profunde, de afecțiune.

„10 secunde pentru mama” invită membrii comunității să se alăture într-un gest colectiv de recunoștință. Fie că este vorba despre un mesaj scris, un apel telefonic, o postare pe rețelele sociale sau o îmbrățișare simbolică, fiecare acțiune contează pentru a aduce o bucurie mamelor noastre.

La IOANID, ne dedicăm nu doar atingerii excelenței academice, ci și însușirii unor valori fundamentale precum empatia, recunoștința și compasiunea. Această campanie reflectă angajamentul nostru de a construi o comunitate în care iubirea și aprecierea sunt exprimate liber și sincer, spune Anca Biriș – fondator IOANID – Grădiniță, Școală & Liceu Internațional.

Pentru mai multe detalii despre cum să vă implicați, vizitați pagina campaniei – www.ioanid.com/campanii/10-secunde-pentru-mama. Haideți să marcăm împreună această perioadă dedicată mamelor, reînnoindu-ne angajamentul față de valorile care contează cu adevărat.