#JurnalulElevilor: Desenul, de la pasiune la meserie
#JurnalulElevilor: Desenul, de la pasiune la meserie

#JurnalulElevilor: Desenul, de la pasiune la meserie

Autor: Daria R., clasa a X-a Cambridge, bursieră în cadrul programului „Bursele de Excelență Globalworth

Cum ar fi să găsești un liceu care să îți pună interesele pe primul loc?

În decursul celor doi ani petrecuți la IOANID, asta am descoperit. Mi s-au oferit toate oportunitățile pentru a descoperi lucrurile care mă interesează și de a le explora. Deoarece perioada liceului este una de autocunoaștere, am beneficiat de întâlniri cu specialiști din diferite domenii de activitate, precum și de activități extracurriculare. Astfel, mi-am descoperit pasiunea pentru artă.

Pentru mine, desenul a fost întotdeauna o plăcere, dar nu l-am privit niciodată că pe o posibilă meserie. Sub îndrumarea colectivului de profesori de la Liceul Internațional IOANID, am început să iau în considerare arhitectura ca viitoare specializare pentru facultate.

Urmând secția Cambridge a liceului, am decis să aleg Artele că materie de examen. Decizia mea a fost întâmpinata cu entuziasm și am fost încântată de tot sprijinul pe care l-am primit în urmarea acestui vis. Fiecare oră de artă alături de profesorul acreditat înseamnă un pas mai aproape către o universitate de prestigiu națională sau internațională.

Aștept cu interes provocările următorilor doi ani de care sunt sigură că voi trece cu succes, având siguranța suportului pe care îl primesc, atât de la părinți, cât și de la profesori.