Lumini, bucurii, zâmbete – Și tu poți fi Moș Crăciun!
Lumini, bucurii, zâmbete – Și tu poți fi Moș Crăciun!

Lumini, bucurii, zâmbete – Și tu poți fi Moș Crăciun!

În anul acesta școlar am participat direct la evenimentul „Și tu poți fi Moș Crăciun!”, în care familia IOANID, formată din elevi, profesori și părinți au fost ajutoarele Moșului pentru copiii din cinci centre și fundații.

Am fost plăcut impresionată când am văzut că, în câteva ore, toate scrisorile copiilor au fost preluate de către profesori și părinți. Eu am răspuns la două dintre scrisorile copiilor de vârsta mea, deoarece mă simțeam mai apropiată de ei.

În câteva zile, la sediile IOANID, sacii moșului s-au umplut. Am fost tare bucuroasă știind că toți copiii se vor bucura de toate cadourile

Eu și Ingrid din clasa a IX-a uman am fost să ducem cadourile pentru MagiCamp. Ne-am întâlnit doar cu voluntarii de acolo, darurile urmând a fi duse către beneficiari înainte de Crăciun. Mi-am dat seama că vizita noastră chiar înseamnă ceva pentru copii. Am trăit un sentiment de nedescris: intrând într-o cameră goală, am simțit că mă micșorasem pe măsură ce lângă mine se înălța un munte de cadouri.

Înainte de Crăciun, m-am bucurat să văd în pozele de pe site-ul IOANID momentul deschiderii cadourilor de către copii. Ei erau exact așa cum mi-i imaginasem: luminoși, bucuroși și zâmbitori.

de Mara Popovici, clasa a VI-a