GRADINITA

SCOALA

26
iun
2017

Tabara de aventura montana

Prima aventura din aceasta vara s-a desfasurat la Predeal, unde a avut loc tabara montana care a debutat imediat dupa sfarsitul anului scolar. Programul nostru de tabara a inclus minim cinci ore de activitati in aer liber pe zi, mountain bike, catarare pe stanca, echitatie sau trasee montane de dificultate usoara si medie.

Dintre activitatile din tabara enumeram: echitatie, drumetii in muntii Bucegi, la Cascada Urlatoarea, la Pietrele lui Solomon, vizita la Gradina Zoologica din Brasov, la Dino Park Rasnov, mountain bike, jocuri si trasee in Parcul de Aventura Brașov, Parcul de Aventura Cumpatu si Fun Park Trei Brazi. Când vremea nu a tinut cu noi, am avut ca refugiu activitati indoor organizate la piscina interoara a hotelului.

Alaturi de programul sportiv, tabara a avut si  rolul de a dezvolta abilitatile de comunicare si relationare, de stimulare a  curiozitatii si de a intregi educatia formala primita la scoala, prin activitati personalizate  de catre trainerii programului.
 
Avem o saptamana de pauza, dupa care pornim iarasi la drum! Ne asteapta o tabara de dezvoltare Personala in Maramures si inca una sportiva (tenis) la Valcea!
 
Afla mai multe
DESPRE IOANID
Afla mai multe
4MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI IOANID

Inscrieţi-vă folosind adresa dvs. de e-mail pentru a primi periodic noutăţi.


NEWSLETTER