GRADINITA

SCOALA

31
mai
2017

Sistemul de case - ultima runda

Avem bucuria de a va anunta ca astazi, 31 mai, s-a incheiat cea de a treia si ultima runda din acest an scolar, a sistemului de CASE, prilej cu care dorim sa ii felicitam pe toti membrii celor 4 CASE pentru maniera activa in care s-au implicat in proiectul nostru, dar si pentru dedicarea si dorinta de a isi ajuta echipa sa castige. Tinand cont de rezultatele obtinute, se poate observa ca elevii din toate casele au fost foarte motivati, diferentele de punctaj dintre fiind destul de mici.

Asadar, echipa castigatoare a acestei runde este CASA FOC, membrii sai strangand cele mai multe puncte. FELICITARI elevilor si profesorilor din aceasta casa!
Castigatorii casei FOC (elevi si profesori) vor sarbatori impreuna victoria printr-o activitate recreativa, si anume o iesire cu colegii la EDENLAND PARK.

Intrucat elevii caselor PAMANT, APA si AER s-au straduit sa adune multe puncte si diferentele de punctaj au fost mici, acestia vor beneficia miercuri, 7 iunie, de o ora de joaca in locul unei ore de curs. Elevii pot aduce de acasa o jucarie preferata cu care sa se joace in ora libera, iar intervalul in care aceasta se va desfasura va fi hotarat de fiecare profesor coordonator sau profesor diriginte.

 
Afla mai multe
DESPRE IOANID
Afla mai multe
4MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI IOANID

Inscrieţi-vă folosind adresa dvs. de e-mail pentru a primi periodic noutăţi.


NEWSLETTER