GRADINITA

SCOALA

21
noi
2014

Festivalul Toamnei la Scoala IOANID

In saptamana 17-21 noiembrie a avut la Scoala IOANID Festivalul Toamnei, prilej cu care echipa noastra a creat un program in care am descoperit impreuna, profesori, copii si parinti, culorile si aromele acestui anotimp, cu simbolurile, traditiile si costumatiile specifice.
 
In cadrul acestuia, parintii au putut participa la workshop-uri cu materiale naturale sau fructe/legume de toamna, lucrand impreuna pentru a crea obiecte decorative, colectii vestimentare de toamna sau delicii gastronomice.
 
Pentru ca totul sa fie in concordanta cu anotimpul pe care l-au sarbatorit, parintii au fost invitati sa aduca spre degustare la nivel de clasa un desert de toamna : placinta cu dovleac/mere, dovleac copt, mere coapte, umplute cu nuci, migdale, miere, esente etc, galusti cu prune, compoturi/tarte/prajituri cu fructe de toamna.
 
Vineri, in programul de dimineata, elevii au primit vizita echipei RawCoco, alaturi de care au pregatit sucuri naturale in culorile toamnei, expuse spre degustare in aceeasi zi, in cadrul targului de produse alimentare/nonalimentare bio.
 
A fost o saptamana extraordinara si multumim elevilor si profesorilor pentru imaginatie, parintilor pentru participarea la ateliere si pentru ca ne-au supus unor mult prea ”grele” probe de degustare , dar si echipei Rawcoco pentru sucurile delicioase pe care le-au pregatit alaturi de cei mici!
 
Afla mai multe
DESPRE IOANID
Afla mai multe
4MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI IOANID

Inscrieţi-vă folosind adresa dvs. de e-mail pentru a primi periodic noutăţi.


NEWSLETTER