GRADINITA

SCOALA

11
sep
2017

Deschiderea anului scolar 2017-2018

Suntem aproape de momentul in care, pentru a noua oara, sunetul clopotelului va vesti un NOU AN SCOLAR LA IOANID ! Un an care, cu si precedentii, va fi plin de realizari academice si amintiri de neuitat. Cu siguranta vacanta nu a fost suficienta, insa noi am asteptat aceasta zi cu nerabdare si speram ca v-ati inarmat cu forte proaspete, suficiente pentru intregul an care va urma !
 
In primul rand dorim sa multumesc tuturor celor care fac parte din comunitatea IOANID pentru sprijinul acordat in cadrul procesului de evaluare de catre echipa ARACIP, evaluare a ciclului primar, care a adus calificativul FOARTE BINE activitatii desfasurate la nivel primar. Anul acesta urmeaza o noua provocare, mai exact aceea a acreditarii ciclului gimnazial, proces care, mai mult decat sigur, se va incheia cu aceeasi apreciere. Am increderea ca vom beneficia de suportul tuturor membrilor implicati si ca, la urmatoarea festivitate, vom impartasi cu dumneavoastra vestile bune !
 
Dorim sa mentionam, de asemenea, si reusita elevilor care au sustinut, in vara acestui an, Evaluarea Nationala la sfarsit de clasa a opta. Eforturile lor si a intregii echipe de profesori au fost pe deplin rasplatite, punctajele obtinute plasandu-i la licee cu traditie din Bucuresti, fiecare ocupand un loc la specializarea dorita.
 
Ca in fiecare an, vom incepe prin a ura ”Bun venit in scoala noastra!” boboceilor din cele doua trei pregătitoare, care privesc in jur cu emotii ! Dragilor, sa stiti ca vom petrece impreuna cei mai frumosi an si cu siguranta nu veti uita nici macar o zi de scoala de la IOANID !
 
Un cuvant special de ”Bun venit !” dorim sa adresez si elevilor din clasa a V-a, care se afla in fata unei noi etape din viata lor, o etapa plina de experiente noi, dar si reusite ! Sper ca ne asteapta 4 ani incununtati cu succes si ca va veti pastra entuziasmul pe parcursul intregului ciclu gimnazial !
 
Nu in ultimul rand, dorim sa va multumim dumneavoastra, dragi parinti, pentru colaborarea stransa, pentru promptitudinea cu care ati raspuns solicitarilor noastre, dar si pentru mandria cu care faceti parte din comunitatea IOANID. Vom continua, ca si pana acum, sa formam impreuna un mediu prietenos, dar competitiv in acelasi timp, pentru copiii dumnevoastra, indrumandu-i sa devina personalitati care sa promoveze aceleasi valori ca si noi : binele, adevarul, munca, increderea, responsabilitatea, spiritul de echipa si aprecierea.
 
In incheiere, nu uitati, se apropie primul sunet al clopotelului, sunet care vesteste rezultate academice exceptionale, de care ne vom bucura impreuna !
 
Cu cele mai bune ganduri si sperante, va dorim, dragi elevi, parinti, colegi, un an excelent si plin de succes !
 
 
Afla mai multe
DESPRE IOANID
Afla mai multe
4MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI IOANID

Inscrieţi-vă folosind adresa dvs. de e-mail pentru a primi periodic noutăţi.


NEWSLETTER