Dana, parinte Alexia (clasa a VIII-a) si Mihai (clasa a VI-a)

O intamplare (fericita) ne-a adus in familia IOANID. Am inceput timid, cu gandul ca daca Alexia nu se integreaza in clasa a cincea, in anul urmator ne mutam. Au trecut de atunci trei ani si nu am mai pleca deloc. Intre timp, a intrat si mezinul Mihai in echipa, asa ca vom mai ramane pe aici inca trei ani. Mereu barometrul meu a fost reactia copiilor. Daca le-a placut, mi-a placut. Asa ca, atunci cand copiii nu vor sa lipseasca sub nicio forma de la scoala si cand spun ca sunt fericiti la IOANID, e clar ca alegerea a fost cea buna! Cel mai mare punctaj il primeste IOANID la faptul ca i-a determinat pe ambii copii sa citeasca. Mult, de placere si atat in romana, cat si in engleza. Cred ca farmecul vine de la oamenii de aici, care ii iubesc pe copii si pe care, copiii mei, la randul lor, ii adora! E amuzant sa ii vezi, la sfarsitul anului scolar, cum se chinuie sa faca alegerea pentru "profesorul anului". Chiar ne place si cred eu ca se vede!

Francesca, părinte Victor (clasa pregatitoare ) si Valeria (Clasa a II-a)

După o experienţă nu tocmai bună cu o altă grădiniţă, IOANID a fost cea mai plăcută surpriză şi e minunat să-mi vad copiii bucurându-se de fiecare zi, chiar repetând acasă unele dintre activităţile învăţate în timpul zilei. Combinaţia între spaţiul frumos amenajat, personalul calificat care dă dovadă de multă grijă pentru copii, facilităţi deosebite cum ar fi cabinetul medical, unde este prezent un medic pediatru şi varietatea activităţilor (ore de karate, gimnastică, pictură, limbă engleză, etc) este pentru noi una câştigătoare. Să-mi vad copilul fericit este cel mai frumos lucru şi pentru că IOANID contribuie la aceasta plănuiesc să îi înscriu tot aici pe ceilalţi copii când vor avea vârsta potrivită.

Raluca, părinte Tudor (Clasa a IV-a)

IOANID este locul unde îl las fără emoţii pe băiatul meu, Tudor. IOANID înseamnă personal dedicat şi profesionist, cursuri diverse, comunicarea educatori-parinţi foarte bună şi spaţii generoase şi perfect dotate. Sunt plăcut impresionată de dăruirea, atenţia şi preocuparea pentru nevoile şi personalitatea fiecărui copil în parte. Felicitări şi ţineţi-o tot aşa!.

Alexandra, parinte Andrei (grupa mare) si Sofia (clasa I)

Imi doresc ca, pentru ambii mei copii, scoala sa aiba o semnificatie mai profunda, sa inunde granitele betonate ale unei institutii si sa se intrepatrunda cu amintiri plăcute. IOANID este a doua casa, iar profesorii si colegii ne sunt deja ca o familie. IOANID reprezinta mai mult decat invatat si desavarsirea unor cunostinte, este, daca vreti, terenul de joaca martor tuturor jocurilor, al decoperirii si al cunoasterii. Simt ca este cea mai buna opțiune pentru copiii mei si ca, pe viitor, toti cei care pasesc de pe treptele acestei instituții vor fi însoțiți de elanuri mărețe, nefiindu-le alterata personalitatea.

 
Afla mai multe
DESPRE IOANID
Afla mai multe
4MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI IOANID

Inscrieţi-vă folosind adresa dvs. de e-mail pentru a primi periodic noutăţi.


NEWSLETTER