Ne apropiem cu pasi repezi de vara si, implicit, de  IOANID SUMMER SCHOOL,care va avea loc anul acesta in perioada 2 iulie – 10 august 2018, toate activitatile urmand a se desfasura, ca de obicei, la cea de-a doua gradinita deschisa sub egida IOANID, si anume IOANID Preschool International Education.
 
Localizata in cadrul Complexului Rezidential STEJARII (Strada Jandarmeriei, nr. 14), gradinita este inconjurata de padure, oferind un cadru natural unde se va invata prin joc si descoperire. Intreaga cladire a fost construita pornind de la conceptul de forest school, oferind posibilitatea desfasurarii activitatilor atat in interior, cat si in aer liber, datorita spatiilor exterioare proprii fiecarei grupe, special amenajate. De asemenea, in cadrul complexului rezidential se afla si Stejarii Country Club, in incinta caruia se vor desfasura atat cluburile optionale, cat si unele activitati din programul zilnic al copiilor.
Vom reuni toate activitatile sub tema ”One world, many stories” , care cuprinde urmatoarele 6 saptamani de aventura in lumea povestilor : Little Red Riding Hood, Three Little Pigs, The Very Hungry Caterpillar, Jack&The Beanstalk, Bremen Town Musicians si Peter Pan. O prezentare detaliata a programului, precum si informatii despre tipuri de program si tarife veti gasi in brosura din atasament. Tarifele cuprind programul educational, mesele, dar si toate excursiile sau vizitele care sunt prevazute in cadrul programului de vara.
Speram ca veti considera oferta noastra alternativa perfecta pentru lungile zile de vara si va asteptam in numar cat mai mare!
 
Daca aveti nelamuriri sau intrebari privind IOANID SUMMER SCHOOL, va rugam, nu ezitati sa ne contactati!. 
 
Afla mai multe
DESPRE IOANID
Afla mai multe
4MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI IOANID

Inscrieţi-vă folosind adresa dvs. de e-mail pentru a primi periodic noutăţi.


NEWSLETTER