24
apr
2018

Ziua Cartii la Gradinita IOANID

Cărțile au loc special în viața oamenilor, de aceea s-a născut Ziua Internațională a Cărții, la inițiativa UNESCO  și a devenit un eveniment anual în care se promovează cititul, publicarea de cărţi, dar şi drepturile de autor.

Deja la Grădinița IOANID a devenit tradiție organizarea unui târg de profil, unde părinți și copii deopotrivă  au putut pot alege și cupăra volumele  preferate. Elevii Școlii IOANID ni s-au alăturat în acest demers, antrenându-i pe cei mici în jocuri distractive de dezvoltare a limbajului, dar și lecturi amuzante.

Autoarea multor cărți pentru  copii, Simona Epure, a petrecut o dimineață alături de preșcolarii grupelor mari și mijlocii, prezentându-le o parte dintre operele sale și oferindu-le autografe.

Proiectul ,,O carte pentru un prieten  a i-a copleșit pe copii cu complexitatea sentimentelor trăite: surpriza unor povești noi, ascunse in spatele hârtiei de împachetat, satisfacția generată de donația făcută, dar mai ales curiozitatea de a deschide, citi și  împărtăși cu cei dragi o carte nouă.

 
Afla mai multe
DESPRE IOANID
Afla mai multe
4MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI IOANID

Inscrieţi-vă folosind adresa dvs. de e-mail pentru a primi periodic noutăţi.


NEWSLETTER