23
feb
2018

Vizita la Planetariu

Pentru a facilita copiilor o intelegere mai profunda a fenomenelor si cunostintelor acumulate in cadrul proiectului "Earth & Space", Buburuzele si Fluturasii, grupele mari ale Gradinitei IOANID, au organizat o excursie la Planetariul  si Casa Verde din Pitesti.

Copiii au participat la activitati interactive si interdisciplinare ce au avut ca subiect Natura, Universul. Astfel, au descoperit secretele cerului (existenta zilei si a noptii, stelele cazatoare, constelatiile, etc.), urmarind proiectia "Batranul intelept cu ochii de stele" (Povestea unui tiran ce dorea sa stapaneasca Universul si a batranului Intelept care ii va deslusi tainele acestuia).

In cadrul Centrului pentru Natura  ''Casa Verde", Fluturasii si Buburuzele si-au imbogatit cunostintele despre insecte si rolul acestora in Natura, fiind implicati in jocuri si activitati interactive (proiectii, desene, ghicitori, puzzle).
Am incheiat excursia  placut impresionati de creativitatea si caldura cu care am fost primiti de catre organizatorii acestei activitati, copiii ramanand cu amintiri frumoase si utile.
 
Afla mai multe
DESPRE IOANID
Afla mai multe
4MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI IOANID

Inscrieţi-vă folosind adresa dvs. de e-mail pentru a primi periodic noutăţi.


NEWSLETTER