14
oct
2017

IOANID FunRun - Prima editie

Sambata, 14 octombrie, peste 250 de membri ai comunitati IOANID (Gradinita, Scoala si IOANID Preschool International Education) au participat la primul nostru proiect sportiv, IOANID FUNRUN! Practicat individual, in echipa sau in familie, ne-am reamintit cat de multe beneficii aresportul –  dezvolta armonios corpul si ne ajuta sa lucram mai usor impreuna cu cei apropiati, sa fim mai sociabili si sa ne..distram!
 
De aceea, echipa noastra a organizat pentru copii, parinti, prieteni, profesori, cele mai amuzante intreceri si jocuri de stafete, premii si multe alte surprize care au tinut antrenati toti participantii care au petrecut ziua de sambata alaturi de noi.

Ne bucuram ca am regasit in dumneavoastra partenerii ideali in promovarea unui stil de viata activ si speram ca momentele pregatite de colaboratorii nostri v-au sadit macar un mic, mic sambure de dorinta de a practica un sport. Un big THANK YOU si colaboratorilor si sponsorilor nostri: Stadionul Iolanda Balas SoterFederatia Romana de RugbyCSA Steaua BucurestiVlad MunteanuARC BakeryLOFTGatorade si Ileana Roșu de la Training Challenge!

 
Afla mai multe
DESPRE IOANID
Afla mai multe
4MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI IOANID

Inscrieţi-vă folosind adresa dvs. de e-mail pentru a primi periodic noutăţi.


NEWSLETTER