Vicki Nicola, părinte Vlad Nicola (Clasa pregatitoare, fosta Grupa Furnicuţelor)

Am venit la IOANID cu emoţiile unui părinte care înscrie, pentru prima dată, un copil la grădiniţă. Recunosc, am ales intuitiv, bazându-mă în primul rând pe sentimentul pe care mi l-au transmis locul şi oamenii de la IOANID. Confirmările s-au conturat încă din primele săptămâni în care Vlad a venit la grădiniţă. Adaptarea a fost un moment al "negocierilor cu lacrimi" dar ea s-a terminat repede şi firesc pentru că locul este luminos şi confortabil, personalul este cald şi dedicat, iar materialele şi metodele didactice sunt vesele şi îi implică pe copii. Acum, savurez faptul că în fiecare zi Vlad vine vesel şi cu un lucru nou învăţat de la "grădi". IOANID este pentru mine opţiunea echilibrată între un mediu cald şi prietenos pentru copil şi nevoile lui de învăţare specifice vârstei.

Fam. Suciu, copiii Nathalie (Clasa a treia) şi Dominic (Clasa I, fosta grupa Furnicuţelor)

Pentru noi, IOANID înseamnă un mediu educaţional de un înalt profesionalism, care ne conferă sentimentul de siguranţă deplină atât în ceea ce priveşte instruirea, cât şi integritatea copiilor noştri. În fiecare an, suntem impresionaţi de implicarea cadrelor didactice în soluţionarea diverselor situaţii care pot apărea, dând dovadă de competenţă şi flexibilitate. Aici am găsit combinaţia perfectă de care au nevoie copiii: fermitate, căldură şi înţelegere. IOANID este pentru noi partenerul demn de respect şi încredere în creşterea şi educarea copiilor noştri, Nathalie şi Dominic Suciu. Putem chiar afirma că IOANID, unde îşi petrec cea mai mare parte din zi, este o a doua casă pentru ei.

Anca Truţă, părinte Matei Truţă (Grupa Albinuțelor)

IOANID a însemnat o schimbare majoră de comportament pentru copil, a devenit mult mai responsabil şi atent la cerinţele celor din jur. Este un loc primitor, cu o echipă de profesionişti dornici să vadă cum copiii evoluează şi preiau regulile şi învăţămintele cadrelor didactice. Cu siguranţă, un loc primitor, curat şi un mediu minunat, unde copiii se pot dezvolta sănătos şi armonios.

 
Afla mai multe
DESPRE IOANID
Afla mai multe
4MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI IOANID

Inscrieţi-vă folosind adresa dvs. de e-mail pentru a primi periodic noutăţi.NEWSLETTER